Izsáki mutyi

2013 április 24. | Szerző: |

Egy barátom meséli, hogy állandó lakóhelyén (Izsák, Bács-Kiskun) a rendelkezésre álló 3 helyből csupán egyet szerzett meg egy helyi vállalkozó, aki eddig is élelmiszerboltot üzemeltetett. Mondok József polgármester úr (Fidesz), akinek eddig köze nem volt a dohánykereskedelemhez, természetesen egy helyet megkaparintott magának. A harmadik nyertesről nincsenek információi, de ő sem helybeli. Felháborító – mondja -, hogy a helyi kisvállalkozók elől veszi el a lehetőséget a kedves polgármester úr. Állítólag hasonló helyzet alakult ki Fülöpszálláson is, ahol Frank János, szintén fideszes kötődésű képviselő nyerte el a koncessziós pályázatot, megelőzve kereskedői tapasztalattal rendelkező, rászoruló pályázókat.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. miguel angel says:

  Egy pár dolgot igazítsunk helyre:
  1, A polgármester is helyi vállalkozó.
  2, Mondok József nem FIDESZ-es, hanem független.
  3, Mondok úr évtizedek óta benzinkutat üzemeltet, ahol mindig is árultak cigarettát.
  4, A harmadik helyet is egy izsáki hölgy szerezte meg.
  Jó tanács, mielőtt vagdalózunk valamivel vizsgáljuk meg a valóságtartalmát!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!