Orosházi mutyi

2013 április 24. | Szerző: |

Namármost, itt Németh Ambrus és Németh Kristóf  is nyert pályázatot. Ők pedig valószínűleg Németh Béla FIDESZ-KDNP képviselő fiai. A papa egykor polgármester is volt errefelé.
Nagyon hasonlít a neve Tóth-Kása Nórának, aki szintén nyert, Tóth-Kása Sándoréhoz, aki Orosháza város pénzügyi bizottsági tagja. Mennyi a véletlen mostanában!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Tudod hol hallottam még? Csanádapácán is, ott még aláírást is gyűjtenek.

  2. Che Guevara says:

    Tóth- Kása Nóra valószínűleg az a nőci, aki az algyői polgármester (Herczeg József) lánya és ott nyert 1 koncessziót ő, 2- őt az anyja Herczeg Józsefné. Tóth- Kása Sándor a férje vagy az apósa lehet szerintem. Kiszorítottak ezzel így egy családot, akik ténylegesen mind a vállalkozásban dolgoznak és ebből élnek meg.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!