Tapolcai mutyi

2013 április 25. | Szerző: |

Úgy tudom, Tapolcán nyolcból nyolcat nyert Lasztovica Jenő országgyűlési képviselő barátja saját, illetve felesége és alkalmazottja nevén.Tulajdonképpen ennek az egy embernek, Kölcsei Norbert nyomdásznak a kezébe került az összes. Ő az, aki a fideszes plakátokat készíti a városban és a környéken.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. bubblegummy says:

  Kölcsei úrnak üzenném, hogy nagyon remélem, ugyanilyen tiszta a lelkiismerete a vonyarcvashegyi MÁV-ingatlanokkal kapcsolatban is. Bizonyára tisztában van vele, hogy ÁLLAMI vagyonról van szó. Sajnos ezzel a dologgal nem sokan foglalkoznak, bár legalább olyan súlyos vád, mint a trafikmutyi. Én csak azt kívánom, mindenki számoljon el a maga lelkiismeretével. Nem lennék az ön helyében.

 2. A gond az,hogy mindenkit hülyének néznek.Mindenki pontosan tudja,hogy mit hogyan osztottak el…az igazság viszont az,hogy az az igazi hülye aki mindenféle marhasággal magyarázza a nyilvános mutyizást.(Izrael stb.stb.)

 3. vesztes says:

  Egy vállalkozó ne tudja pontosan mennyi pályázatot adott be ?? Vicc !
  A 10 körüli számot is sokallom , mert én úgy tudtam hogy csak 5 pályázatot adhat be egy személy !

 4. Magyar Magyar says:

  Kedves Norbert! Aki ismer tudja rólad, hogy Te magyar érzelmű vagy. Támadások ellened és a dohány pályázatok ellen, külső hatalom támadása. (Izrael) az Ő embereik helyzetbe hozása a cél. Ne higgye senki, hogy Szegedi Csanád egyedül lett telepítve a Jobbik pártjába. Varju László DK parlamenti képviselő (Dilisek Klubja) párt a Hibbant Néró szemkilövető, Magyarországot tönkre tevő, idegen hatalomnak eladó, rohadék Gyurcsány Ferenc embere. Tapolcán Dobó Zoltán Jobbikos képviselővel találkozott és informálta, hogy Izraelből jött a parancs. Túl sok a magyar (trafikos) narancsos. Lévai József MSZP-s képviselőt, Dobó Zoltán barátját kihagyták a beszélgetésből.

 5. Régi cigiárus says:

  Közel negyven éven keresztül árultunk cigit. Nem nyertünk. Valószínű a nézetem nem megfelelő. Remélem 2014 – ben újra osszák a piacot.

 6. Kölcsei Norbert says:

  Reagálás a hazugságokra, csúsztatásokra, irigységre

  Talán azzal kezdeném, hogy nem politikus, hanem üzletember vagyok, semmilyen párthoz nem tartozom. Valamit döntök, nem kell megkérdeznem senkit, az hogy elindulok egy pályázaton senkire nem tartozik. Az, hogy mennyire jó a pályázat az pedig a döntéshozóé. Sok hazugság, fals, felnagyított csúsztatások jelentek meg a közelmúlt sajtójában. Úgy gondolom ez egy politikai támadás a hatalmon lévő párt képviselői ellen. Legalábbis Tapolcára egyértelműen ez jellemző. Hazugság illetve felnagyított csúsztatás, hogy feleségem van. Bejelentett lakásomba fiam és lányom van. A Kölcsey Nyomda azzal a váddal szembesült, hogy Fidesz plakátokat készít. Ez is csúsztatás, mert mindenféle plakátot, nyomdai anyagot elkészítünk, mindenkinek, aki megfizeti. Még olyat sem küldtünk el soha, akit nem a bőre színe miatt, hanem a viselkedése miatt nem szeretünk. Több pályázatot adtam be dohány tenderre, tíz körül. Hármat nyertem Tapolcán, egyet pedig Badacsonyban. Elgondolásom az volt, hogy egy üzlet nem lett volna rentábilis, két vagy három üzletet érdemes üzemeltetni. Tapolcára és a környező településekre fokuszáltam. Tapolcán rajtam kívül tudásom szerint 6-7 komoly tőkével rendelkező vállalkozó indult. Valamilyen szinten kis város lévén ismerem őket. Itt is lehetne kötödést felfedezni kapcsolatunkban van amelyik vállalkozónál eszem, valamelyiknél iszom, a harmadik hirdet nálunk stb. Nyugodt, tiszta lelkiismerettel állíthatom, hogyha nem nyertem volna az sem okozott volna problémát, sok gondommal, munkámmal kevesebb lenne. Két – három helyre gondoltam, hogy az már jó aztán majd meglátjuk. Nem tudok és nem is akarok azzal foglalkozni, hogy ki nyert és ki veszített. Tudomásom szerint milliomos vállalkozó társaim is több pályázattal indultak. Az, hogy a sok munka mennyire lesz kifizetődő, azt majd meglátjuk. Mivel nem közszereplő vagyok ígérem, ebben a témában befejeztem a nyilatkozataimat. Megyek dolgozni, ami napi kb. 12 óra, hogy eltartsam azt az egypár sétálgató, hőbölgő, irigy embert. Egy részük az ország kártevői. A munka legyen velünk, ne a rosszindulat.

  Üdvözlettel: Kölcsei Norbert

 7. nzoli says:

  Tapolcán a napló újságban megjelent Andrásék nyilatkozata alapján, családok megélhetését veszélyezteti a trafikok nyitása. Ez Tapolcán konkrétan csak egy embert érint, akinek több üzlete van, kocsmája, zöldségese, hatalmas palotája úszómedencével. A trafikok nyitása pedig munkahelyeket teremt több család részére. A multik, az élelmiszerboltok és a vendéglátóhelyek cigaretta árusításra úgysem alkalmaztak plusz embert.

 8. nzoli says:

  Igazat mondasz András? És ezek után a szombati naplóba cikket írattál.Tapolcán a fürdőmedencés, palotában élő vállalkozók marakodnak, a szegény emberek pénzén.

 9. nzoli says:

  Tapolcán nem az egyszerű emberek indultak, hanem a jómódú, többszörösen milliomos, dúsgazdag vállalkozók. Van aki kiesett, van aki bekerült. Egyiket sem sajnálom.

 10. vesztes says:

  Eredetileg az állam, koncessziós szerződéssel, a dohánytermék kiskereskedelmét olyan személyek – elsősorban családi kisvállalkozások – számára engedné át, akik hosszú távon kívánnak megélni a dohánytermékek kiskereskedelméből.
  Azt ne akarja senki megmagyarázni hogy ebben nem volt semmi csalás , mert gondolom Badacsonytomajon és Sümegen is voltak pályázók akik ráadásul helyiek és nem nyertek.Tapolcán azért három ember kezébe adni nyolc trafikot szemtelenség , nyertek volna egyet-egyet és a többi pályázót is hagyni kellett volna nyerni , mert tényleg volt közöttük olyan aki ebből akart megélni hosszútávon! A Kölcsey klán erre nem volt rászorulva hiszen ott a jól működő nyomda és ki tudja még mi.
  Tapolca környékén lévő kistelepüléseknél is ugyan ez a helyzet ott Hurtony Veronika vitt el négy trafikot ( Lesenceistvánd , Lesencetomaj , Zalahaláp , Taliándörögd ) és Hurtony Ádám István pedig öt trafikot ( Balatonederics , Gyulakeszi , Nemesgulács , Szigliget , Badacsonytördemic ) azért ez is érdekes !

 11. nzoli says:

  A vesztes mindig csalást lát a dolgok mögött. Aki megsérül annak fáj!

 12. nzoli says:

  Nem vagyok tájékozatlan, sőt túl jól vagyok tájékozódva. Sajnos a jobbikosok közé is beférkőztek Szegedi Chanádék, a feljelentgetős csoportok. Tapolca furcsa hely, van olyan vállalkozó, aki a vállalkozó társától, Gastro Pálffy Bt-től ellopott alapanyagokat vásárolta meg, aki már azóta tönkre ment, az egyik tulajdonos öngyilkos lett. Az alapanyag felvásárló vendéglátós a mai napig jól menő vállalkozó. A kiíráson elindult pályázatokat bizottságok bírálták el. Amúgy egy pályázó 5 helyre pályázhatott. A magyar ember főerénye az irigység!

 13. kukucska says:

  Igazad van András!De tudhatnád,hogy a mai világba az a divat,hogy bután és tudatlanul írogatnak és véleményeznek mások nevében.Sajnos ez a korrupt kórkép,most utolérte a dohánykereskedelmet is.Tudom nem vigasz,de nemcsak Tapolcán történnek meglepő dolgok, hanem sajnos az egész országra jellemző.Legjobb tényleg tovább lépni,hisz te is tudod”egy fecske nem csinál nyarat”.

 14. kollátor andrás says:

  Szia nzoli(nzoli????–vagy esetleg más????)
  Ismerősöm telefonált,hogy nézzek rá erre az oldalra,érdekes dolgot fogok itt találni.Megdöbbenve tapasztaltam a hozzászólásod nevemet kiirva tele valótlan állitással.Pontosabban az egyik stimmel,hogy a jobbikra szavaztam(bár semmi közöd hozzá és elméletileg irrevaláns).Az üzletemet is bezárták 30 napra,de nem adótartozás miatt-az kizáró ok lett volna a pályázatból-,szerencsejáték szervezőm mulasztása miatt.Fel soha nem jelentettem senkit,szolárium már rég nincs a tulajdonomban. Egyébként most ha bármilyen cikk megjelenik itt Tapolcán a trafikkal kapcsolatban,biztos hogy az én nevemre asszociál mindenki,mivel 14 éve én árulok dohányárut a városban .Rengeteg pályázó volt rajtam kivül is Tapolcán,volt aki hétfőn azzal keresett,hogy feljelentést akar tenni,csatlakozzam hozzá.Abszolut elvetettem,mert nem látom értelmét,az élet megy tovább,tovább kell tudni lépni-még ha a döntés bánt is,ez van,az élet néha igazságtalan.Ezzel befejeztem,részemről ennyi.

 15. nzoli says:

  Tapolcán Kollátor András jobbikos fiatal ember (édesapja kőkemény mszp-s) több vállalkozás képviselője, melyből egyet az illetékes hatóságok 30 napra bezártak a közelmúltban, adófizetés kikerülése miatt, ezért ő még lobbizás útján sem tudott nyerni. Ő terjeszti, hogy Tapolcán egy tisztességes 20 éves vállalkozói múlttal rendelkező nyerte el a dohánykoncessziót. Természetesen rágalmazásai alaptalanok. A konkurenciái feljelentgetéseiben az első helyen van. (Például: a Tapolcai Berzsenyi utcai Szolárium feljelentése)

 16. kkvhaz says:

  A KKVHÁZ javaslata:
  Vizsgálják meg azoknak a trafikosoknak a pályázatát újra, akik jelenleg is működtetnek trafikot, szereti őket a környezetük, pályáztak, de nem nyertek!
  Ha van ilyen trafikos, rendben van a pályázata és a körzetében van olyan személy aki több koncessziót is megnyert, gondolják meg az átcsoportosítást. (A kihirdetett győztesek kapjanak koncessziót, de többet csak akkor, ha a körzet már működő pályázói alapos ok miatt nem kaphatják meg azt) Azok a trafikosok akik szerettek volna maradni de a pályázatuk gyenge kapjanak erről írásbeli kiértékelést!

  http://www.kkvhaz.hu/cikk/1365-trafik-palyazat

 17. jenő8 says:

  Botrányos,hogy mit meg mernek csinálni.HÁNYINGER!!!!!!!!!!!!

 18. ee says:

  Tapolcán nyolcból nyolc, Badacsonytomajon kettőből kettő,Sümegen négyből három!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!