Dömsödi mutyi

2013 április 26. | Szerző: |

Ha tüzetesebben megvizsgáljuk Dömsöd nyertesét a nemzetidohanybolt.hu weboldalon, csodát látunk. A legutóbbi polgármester választáson a Fidesz színeiben induló Dr. Pencz Bettina háromból kettőt megnyert (HU0625 kódszám alatt). Ez több mint érdekes. Vagy már nem is az. 🙁

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. miniklinik says:

  Ez a kiskunlacházi helyzet. A győztes komoly múlttal és tapasztalattal, valamint konkrét üzleti tervvel készülhetett. Hirdetése a helyi újságban jelent meg, mi lehet a pályázatban? Kit takar a kód?

  TRAFIK
  A közelmúltban lezárult eredményes pályázat alapján 2013. július
  1-jétől dohánytermék kiskereskedelmi jogosultság gyakorlója
  alkalmas eladó vagy bérbeadó ingatlant keres főútvonal mellett
  Kiskunlacházán.
  A megnyitandó üzlet személyzetéhez szakalkalmazottat keres,
  lehetőleg boltvezetői végzettséggel.
  Jelentkezés: 30/9 228 772, info@otisbt.hu

 2. sari says:

  Ez meg a móri mutyi: a Fejér Megyei közgyülés elnöke,Törö Gábor országgyülési képviselő,önkormányzati képviselő kicsi fia Törö Bence is nyertes. Bogyó Viktor fideszes önkormyzati képviselő is nyertes és még sorolhatnám a többi móri nyertest aki fideszes .De azért tudok olyant is hogy a bodajkon is fideszes nyerte a pályázatot aki a Törö úr jó ismerőse.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!