Nagyatádi mutyi

2013 április 29. | Szerző: |

Azt beszélik Nagyatádon, hogy arrafelé is tarolt a Fidesz, a kétharmad sikeresen három harmadra tett szert. A hatból az egyik koncessziós jogot egészen véletlenül a város kormánypárti alpolgármestere, a kereskedelemmel semmilyen tapasztalattal sem rendelkező Kárpáti László kapta. A többiek sem állnak messze a párttól, Ágoston Éva testvére, Ráczné Vasné Évának pedig a férje önkormányzati képviselők, győzelmükben valószínűleg nem megváltozott munkaképesség játszott szerepet.
A maradék hármat a szomszédos városból Csurgóról származó egy érdekeltségbe tartozó testvérpár Ráskó Anna és Erzsébet, illetve a még nem pontosan tisztázott szálon hozzájuk kapcsolódó Bertalan Ferenc „nyerte”. Nem sokat lehet róluk tudni, az azonban bizonyos, hogy nagyon „ügyesen” pályáztak, Anna Nagyatádon kívül nyert még Csurgón, és Berzencén, Bertalan Ferenc szintén ezen a két helyen, Erzsébetnek pedig Barcson sikerült még két jogot megkaparintania.
Nagyatádon akárcsak az ország más városaiban a helyi kereskedők nem nyertek, még a húsz éve trafikot üzemeltető sem

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. anonymus says:

  Plussz infó.
  Az egész választókerületben Szászfalvi úr fia intézte, hiába tagadja.
  Igaz senki sem érti, hogy miért, egyik részét sem.
  Kb 20-22 trafikhoz van ténylegesen köze, úgyhogy ő van a hátérben megbújva és következő neveken futattja: Bertalan Ferenc + Ráskó Anna, Ráskó Erzsébet, Tóth Erik, Tóth Zsófia
  Gondolom kb a fele lehet az övé..
  Következő helyeken:
  Babócsa, Barcs, Berzence, Csurgó, Lábod, Nagyatád, Nagybajom, Segesd, Somogyszob
  “Remélem” tud aludni a fiatalember…

 2. Raszputyin says:

  Infó.

  A Ráskó testvérek kezdetektöl fogva töbször pártot váltott jelenleg a KDMP szineiben politizáló Szászfalvi képviselő úr csatlósai.
  Bertalan Ferenc a Ráskó Anna jelenlegi életársa.
  Egy értelmű a dolog


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!