Mutyi kódolva

2013 április 30. | Szerző: |

A parlament elfogadta azt a törvényt, ami alapján hülye civilek és okvetetlenkedő politikusok nem kérhetik ki – közérdekű adatokra hivatkozva – mondjuk a nyertes trafikpályázatokat. Akkor hát ezzel is megvolnánk.

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Balazs Varga says: (előzmény @divdv1)

    Szia divdv1!
    láttam vettél egy medencét vaterán.. gondolom tudod is hogyan kell az efféle merevfalu medencéket összeszerelni! Én sajna nem! Balatonfenyvesen kellene összerakni egyet! Felajánlok cserébe egy hosszu hétvége ingyennyaralást a családodnak! Vagy ha pénzt szeretnél… megoldható… famvarga@yahoo.com Balázs

  2. divdv1 says:

    Sziasztok. PERKÁTA 2 trafik 1 a fideszes polgármester felesége
    2 a volt képviselő fideszes


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!