Budapesti mutyi

2013 május 14. | Szerző: |

Úgy tudom, Varga Krisztina (20 éves,a Testnevelési Egyetem hallgatója) 4 trafik névleges tulajdonosa lett. Három a második kerületben, egy pedig a nyolcadikban.
dr.Rétháti Istvánné (70. évében lévő nyugdíjas pedagógus) pedig 5 koncessziót nyert 20 évre. Eléggé optimista megközelítés egy hetven évesnek húsz évre előre gondolkodni. A trafikok a 21. kerületben lesznek.
Mindkét “pályázó” Vu Quy Dong strómanja. Állítólag.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. trafikosi says:

    Mutyik persze nem csak vidéken vannak, most a XXII. kerületből érkeztek friss hírek: Szathmári György Lajos, aki három koncessziót nyert a kerületben, Karsay Ferencnek, a Fidesz XXII. kerületi elnökének a gimnáziumi osztálytársa, egyben Szabolcs Attila polgármester titkárnőjének is ismerőse. Továbbá az is kitudódott, hogy Balla István, akinek szintén három trafik jutott, az önkormányzat gazdasági és vállalkozásfejlesztési bizottságának tagja. Eddig csupán annyit tudtunk a budafoki-tétényi mutyiról, hogy Erős Zsuzsanna, aki Németh Zoltán fideszes országgyűlési képviselő kabinetfőnökének a nagynénje, a maga három elnyert trafikjával stróman. A mutyik és összefonódások miatt Dankóné Hegedüs Jolán, a helyi MSZP elnökségi tagja levélben fordult a kerületvezetéshez, hozzák nyilvánosságra a nyertes pályázatokat. Illetve feltette a kérdést: hajlandóak-e lemondani a csókosok koncessziós jogukról azért, hogy minél több kerületi vállalkozó juthasson lehetőséghez.

    Karsay Ferenc válaszlevelében a már többször elismételt replika került elő: a pályázatok elbírálásában “semmilyen módon” nem vett részt – mondja a kerületi elnök -, azok tartalmát nem ismeri. Majd rögzíti: a kerületi Fidesz-szervezetek és az önkormányzati Fidesz-KDNP frakció ülésein a koncessziós pályázatok ügye soha nem szerepelt a napirenden. Ami a baráti és rokoni szálakat feszegető kérdésre pedig egyszerűen csak úgy reagált: “nem vagyunk hajlandóak pálcát törni olyan személyek felett, akik Magyarország legnépszerűbb és jelenleg egyedül kormányzóképes pártjához kötődnek – akár csak annyiban, hogy egy rokonuk önkéntes segítő, vagy szabadidejében a közösség érdekében egy demokratikusan választott testület munkájában vesz részt”.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!