Csornai mutyi

2013 május 14. | Szerző: |

Egy kedves csornai barátom írja:

Hiányos a trafikmutyi térkép, mert Csorna érdemtelenül hiányzik Győr-Moson-Sopron megye mutyitérképéről.  Itt nálunk az a Kovács Nándor nem nyert koncessziót, aki 23 éve az egyetlen igazi trafikos Csornán.
Kik nyertek?
Gulyás András Mihály (Csorna 1 Kapuvár 1) apja a helyi fideszes, korábbi városi elnök dr Gulyás Zoltán, volt helyi önkormányzati képviselő, jelenleg megyei önkormányzati képviselő Fidesz színekben.
Nagy Judit (Csorna 2) Gulyás András Mihály felesége
Horváth Orsolya (Csorna 1) apja Kóczán Zoltán megyei önkormányzat alelnök, kapuvári képviselő gazdasági bizottság elnök, kapuvári Fidesz-elnök
Rédecsiné Knapp Ildikó (Csorna 1) édesapja Knapp József Fidesz képviselőjelölt volt Csornán az önkormányzati választásokon. \”Enyhítő körülmény\”, hogy ő legalább eddig is foglalkozott dohánykereskedelemmel.
Schubert Zoltán (Farád) sógornője Schubertné Boros Tünde Gyopáros Alpár Fidesz országgyűlési képviselő munkatársa, a párt választókerületi titkára, Farád alpolgármestere.
A fentiekből következik, hogy Csorna városnak is ott a helye a mutyitérképen.

Jelentem, felkerült!

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!