Esztergomi mutyi

2013 május 14. | Szerző: |

Úgy tudom, Esztergomban 16 helyből 10-et a Sóron család nyert… Valamint Csolnokon, Sárisápon és Piliscséven is nyertek koncessziót.

Egy részlet a népszava online április 24. cikkéből:
Esztergomban 16 koncessziós jogot osztottak ki, ebből 10 egy család kezében összpontosul. Információink szerint a Sóron család feje gyerekkori barátja és osztálytársa volt Hernádi Zsoltnak, a Mol elnök-vezérigazgatójának. Talán ettől nem függetlenül a család évekig Mol-kutat üzemeltetett Esztergomban, még egy hónappal ezelőtt is. Most összesen négy trafikra kapott működtetési jogot egy Sóron Tibor nevű úr, Esztergomban, Csolnokon, Piliscséven és Sárisápon egyre-egyre. Sóron Ádámnak négy trafikja lesz Esztergomban, Sóron Tibor Györgynének pedig öt boltja szintén Esztergomban.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!