Trafikügy: nyomozást rendelt el az ügyészség

2013 június 4. | Szerző: |

Valami megmozdult. Bár a dolog lényegét egyelőre nem bolygatják, úgy tűnik, a rendőrségnek is gyanús lett a trafikmutyi. A Központi Nyomozó Főügyészség országgyűlési képviselők és magánszemélyek feljelentései után, május 3-án rendelt el úgynevezett „feljelentéskiegészítést”. Ekkor vizsgálják meg, hogy történhetett-e bűncselekmény, vagy sem. Az ügyészség végül úgy találta, hogy a beszerzett adatok alapján a személyes adattal való visszaélést nem lehet kizárni, ezért hétfőn e miatt nyomozást rendelt el – adja hírül a Hír24.

Bizakodjunk.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. pógár says:

    A Somogy megyei Szulokon is ki nyerte a koncessziót? Na ki? Pullerné Henger Ágota, aki “véletlenül” Henger Attilának, a fideszes helyi önkormányzati képviselőnek a testvére.

  2. a raktáros says:

    Elöljáróban csak annyit, hogy nem vagyok sem blogger, sem fórumozó. Így nem biztos, hogy a hozzászólásom jó helyen teszem közzé, de evvel a trafikmutyival kapcsolatban van néhány gondolatom. Szerintem, ha már így adódott a döntés, jó legyen államosítva. De az engedélyek kiadása tényleg ne párthovatartozás függvénye legyen. Hallottam ezt-azt, állítólag több tízezer ember alól rángatták ki a megélhetés talaját most. De kinek adták ezt a -tényleg?- havi félmilliós bevételt garantáló vállalkozást? Falusi vagyok, nem tartozom azok közé akik a szomszéd tehenének elhullását várják, nem tartom magam irigynek,de nálunk is furcsa, hogy már eleve több lábon álló vállalkozó lett a trafikos. Persze a többi pályázónk sem a munkanélküliek közül kerültek ki.Azonban ha államilag el lett döntve a trafikozás és hogy ki nyithat, akkor a garantált bevétel tudatában nem lehetett volna kötelezni a trafikosokat alkalmazott felvételére? Láttam néhány álláshirdetést, becsületére legyen mondva, hogy ők legalább munkát is adnak a trafikban. Azt hiszem, hogy falvakban ez azonban nem jellemző. Nálunk is, mikor szárnyra kelt a hír, hogy ki lesz a trafikos, voltak akik megkeresték, hogy vesz-e fel alkalmazottat? A válasz: egyelőre megoldjuk családon belül. Ennyit a fidesz munkahelyteremtéséről, magyarok összefogásáról.Aki megkapta a maga szelet tortáját, nehogy már még adjon egy kicsit a cukormázból bárkinek is!A “többlábú” vállalkozónk egyébként most úgy tudom, hogy fideszes, de szerintem azon emberek közül való, akik szélkakas módjára figyelik a széljárást, hogy irányba forduljanak.Nem sajnálom tőle, ő csak élt a kormány adta lehetőséggel.Nem tudom, a trafikmutyi listára felkerülhet-e az én falum is: Ballószög. Üdvözlet mindenkinek!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!