De hol van Lakinger Béla???? – abádszalóki mutyi több felvonásban

2013 április 24. | Szerző:

Úgy tudom, az abádszalóki nyertesek között a Kasza Gergő név nem mást, mint a helyi alpolgármester Kasza Gábor fiát takarja.

Na de – kérdem én -, mit szól ehhez Lakinger Béla, az abádszalóki hős???

És nemrég jött egy levél, közreadom, tanulságos lehet:

“Abádszalókon valóban az alpolgármester gyermeke az egyik trafikos. Itt kettőt osztottak, lévén, hogy ma már a városban az idegenforgalmi szezonon túl nem tartózkodik 3200 léleknél több. (Nem is értem: Kasza Gábornak két gyermeke van, de csak egy nyert.)
De a korábban pincérként dolgozó főállású(!) alpolgármester nem volt mindig fideszes: ő és polgármester kollégája 2006-ban még a szoci képviselőjelölt – aki azóta szintén pártot váltott – Vadai Ágnes plakátragasztóiként segítették újfent hatalomra az akkori kormánypártot, valamint egy szoci alapítvány élelmiszer csomagjainak kiosztásában jeleskedtek. Kasza Gergő trafikos mellett azonban egy (állítólag) teljesen független könyvtáros hölgy is nyert, így a helyben élőknek lesz választási lehetőségük egy bojkott esetére.”

Hát így.

 

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!