Dégi mutyi, lajoskomáromi mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy tudom, Dég Fidesz közeli polgármesterének, Gárdonyi Sándornénak a fia és a menye is nyert. Az engedélyek száma és a nevek valahogy erre utalnak: HU0582 Dég  – Gárdonyi Róbert, HU0582 Dég  -Gárdonyiné Takács Éva.  HU1531 Lajoskomárom –  Gárdonyi Róbert, HU1531 Lajoskomárom –  Gárdonyiné Takács Éva.   És valahogy úgy rémlik, a dégi família neve szerepel a CBA-t üzemeltető pógárok listáján is. Amihez egyébként joguk van. Mármint CBA-t üzemeltetni 🙂

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!