Balatonlellei mutyi

2013 május 2. | Szerző:

Van az a dal, hogy Ez történt Lellén. Hát az történt, hogy a városban háromból két jogot Nagy Lászlóé nyert, aki önkormányzati képviselő Fidesz-KDNP színekben, de neki még lesz Siófokon és Lengyeltótiban is trafikja. Összesen 4 trafik , pedig soha életében nem foglalkozott ilyen tevékenységgel.

Balatonlellén a harmadik jog Mihálynéjé. Neki a férje Mihály Gyula rokoni kapcsolatban van az országgyűlési képviselőnkkel, Móring Józseffel, természetesen nem egy trafik lesz, mert a balatonlellei mellett még Fonyódon is lesz egy.
http://www.balatonlellei-hirhatar.hu/kepviseloink

Fonyódi mutyi

2013 április 26. | Szerző:

Egy kedves blogolvasóm írja: “Szeretném a figyelmébe ajánlani Fonyód polgármesterének (Hidvégi József) 18 éves fiát (Hidvégi Bence), aki két trafikot is nyert. Egyet Fonyódon, egyet Balatonfenyvesen.”

Hm. érdekes. Bár… nem is annyira 🙂

Címkék: , ,

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!