Gávavencsellői mutyi 2.

2013 április 30. | Szerző:

Úgy hallotta,  Sztankovics András Gávavencsellőn, Nyíregyházán 1-1 koncessziót szerzett. Gál Zoltán Nyíregyházán, Tiszanagyfaluban 1-1 koncessziót. Állítólag mindkét úr dr Karakó László országgyülési képviselő(FIDESZ) baráti társaságába tartoznak. Fanatikus békemenetesek. A videó filmben 46,43 perctől keresd a Gávavencsellő molinót.

https://www.youtube.com/watch?v=0Cs2La2hJ2U&feature=player_embedded

Gávavencsellői mutyi

2013 április 25. | Szerző:

Szuper hely Gávavencsellő. Van pianínó, agrárfórum és méhészet, meg 4472 lakos. Gyesről visszatérő kismama olvasó húsz év kereskedelmi gyakorlattal azt panaszolja: hiába tagja a dohánykiskereskedők szövetségének, s hiába adott be a pályázathoz nagy dohánycégektől referencialevelet, nem nyer. „Ez politikai döntés volt, korrupció” – mondja. Majd hozzáteszi: az egyik nyertes hölgyet nem is ismerik a településen, szerinte nem is helyi, de lehet,hogy még csak a megyéhez sincs köze. Van ilyen???

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!