Mezőbernyi mutyi

2013 május 14. | Szerző:

Mezőberényben a következő emberek nyertek trafikot: Harmati László fideszes alpolgármester. Kopp Márton, ő egy huszonéves egyetemista, és mit tesz isten, hát nem aktív fideszes az anyukája. nyert is 2 trafikot, meg egyet más városban is grátiszba. Almási Imréről, aki szintén nyert a városban, senki nem tud semmit (persze biztosan van olyan, aki igen), mindenesetre valószínűleg 3 helyen is él egyszerre, mert Mezőberényen kívül még Gyulán (cirka 60 km) is kapott egy trafikot, meg hát Bcsabán is kettőt, ha már lúd.
Csók Ilona szintén három helyen él, ő csak 3 trafik boldog és nyilván teljesen jogos tulajdonosa, Mezőberény – Békéscsaba – Gyula tengelyre ő is odafért.

 

Sarkadi és gyulai mutyi

2013 április 26. | Szerző:

Azt beszélik, Sarkadon a 6 helyből 4-et olyanok nyertek akik sógorságban, illetve anyja-fia kapcsolatban vannak, és soha nem foglalkoztak korábban ilyen jellegű kereskedelemmel.
Gyulán ugyan ez a csapat 12 helyből 7-et saját nevükön, 4-et meg más néven nyert, és még megnézhetnénk Békéscsabát  és környékét. Érdekes, hogy lehet olyan jó pályázatot írni, amivel kb. 20-30 koncessziót is meg lehetett szerezni ugyanannak a társaságnak. Konkrét nevek Sarkadon:
Kissné Csóka Mária 2 hely – Csizmadia Imre sógornője. Tóth Julianna – Csizmadia Imre anyja. Palásti Imre – Csizmadia Imre sógora.
Gyulán: Csizmadia Imre 3 hely, Piskolthy Tibor 4 hely – Csizmadia Imre legjobb barátja, és még 4 hely más néven és Csabán is….

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!