Nádudvari mutyi

2013 április 30. | Szerző:

Bár nem hiszek a véletlenekben, lehet, hogy ezúttal tényleg véletlenről van szó. Na mindegy, azért leírom, hátha hasznos: miközben Petrovics Ferencné Nádudvaron 2 koncessziót nyert, és Hajdúszoboszlón is egyet a Fidelitas nádudvari csoportjának elnökét, a Fidelitas Hajdú- Bihar Megyei Választmányának alelnökét Petrovics Ferencnek hívják. Na csak ezt akartam mondani. 🙂

Hajdúszoboszlói mutyi 2.

2013 április 29. | Szerző:

Múltkor már írtunk Hajdúszoboszlóról, de egy kedves olvasóm most újabb érdekes összefüggéseket tárt fel a dohánykereskedelem és a kormánypárt között. Bár biztos nem igaz, azért közreadnám.

Virág Judit a helyi Fidesz elnökének Kocsis Róbertnek az élettársa. A Szoboszlói Színes által közzé tett levélrészletek szerint itt is politikai döntés született. A levelet Kocsis Róbert írta Bodó Sándornak a Megyei Közgyűlés Fideszes elnökének, melyben figyelembe ajánlja Tóth Juditot, Szabó Antalnét, Kaszásné Reszegi Évát, mert aktív szerepet játszottak a Fidesz kampányában. Ebben a levélben említik a Hajdúszoboszlói milliárdosokat is Pincés Károlyt és Tóth Annamáriát, akik utóbb szintén nyertek koncessziós jogokat.

Mezőkövesdi családi mutyi

2013 április 25. | Szerző:

Olvasom, hogy Mezőkövesden is tarolt egy Birinyi, mint Hajdúszoboszlón. Birinyi István Kövesden 4 licencet vitt. Esetleg rokona lehet Birinyi Ildikónak, aki jól menő fogorvosként képzelné el magát 4 trafikban? Utóbbi édesanyja mindenesetre szintén kedvet kapott lányától: ő is rögtön 4-et nyit!

Hajdúszoboszlói mutyi

2013 április 25. | Szerző:

Úgy hallom, a Tabántól messze, Hajdúszoboszlón is tarolt a Tabán Trafik Zrt-s Kulcsár Kinga és Zádor Csaba. Amúgy a cég arcai másutt is aktívak voltak. Kiss Dóra és Kiss Lászlóné, Kulcsár András és a sor még koránt sem ér véget itt – írja a trafikmutyi blog egy gyanakvó olvasója.

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!