Keszthelyi mutyi – frissítve

2013 április 24. | Szerző:

Na, úgy tűnik, Keszthely is elesett. Egy kedves olvasóm azt írja, hogy Keszthelyen a város kiemelt helyén már csaknem egy évtizede (gyakorlatilag hasonló színvonalú kínálattal egyetlenként a környéken) sikeresen működő trafik NEM kapott a továbbiakban engedélyt. Ehelyett kapott viszont 11 olyan, akinek se tapasztalata, se üzlethelyisége, se piacismerete… Vajon kik ők? – teszi fel a kérdést kíváncsi barátunk. Egyébként erre én is kíváncsi lennék, talán hamarosan utána is nézek.

Na hát annyit sikerült kiderítenie egy kedves helybei ismerősömnek, hogy Szalay Csilla, aki nyert Keszthelyen és Hévízen, a helyi alpolgármester kastély igazgató élettársa. Nobles oblige.

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!