Mezőtúri mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy tudom, sajnos szűkebb pátriám, Mezőtúr sem maradt ki a “tisztességes” pályázati elbírálásból.  Ők például nyertek. Harmath Mihályné – önkormányzati képviselő ( FIDESZ ).  Pappné Boros Boglárka – Boldog István ( Kétpó polgármestere és országgyűlési képviselő ) asszisztense (FIDESZ).  Ficzere Zsolt – nem helyi lakos, másik városban is nyert, pld. Túrkevén – holott előnyben kellett volna részesíteni a helyi lakosokat, legalábbis a kiírás szerint. Aztán itt van (vagy nincs?) Krech Miklósné – Törökszentmiklóson is nyert 2 üzlettel, Mezőtúron is, és nem tudni ki ő, nem helyi lakos.

 

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!