Ez a Varga Zoltán nem az a Varga Zoltán

2013 május 13. | Szerző:

Homokszem került a gépezetbe. Az egyik bejegyzésemben (amelyet egyébként töröltem), azt írtam, hogy Varga Zoltán, a NAV megyei szóvivője négy trafikot is nyert. Nos, úgy tűnik, ez mellément. 🙂

Varga úr az alábbi levéllel örvendeztetett meg, amelyet ezennel közzé is teszek. Játszunk fair módon.

“Varga Zoltán vagyok, az akiről egyik írásában azt állította, hogy négy trafikot nyert Miskolcon. Ezzel ellentétben én nem pályáztam és nyilván ennek megfelelően nem is nyertem a trafikpályázaton. Nyilván beosztásomból eredően nem is pályázhatnék, hiszen összeférhetetlen lenne… Megdöbbenéssel olvastam az oldalukon, hogy úgy írták ki a nevemet és a beosztásomat, hogy előtte nem ellenőrizték le az információt. Sajtósként nyilvános a szolgálati telefonszámom, azt bármely újságíró megkaphatja. Éppen ezért ezúton is visszautasítom állításait mind a magam, mind a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nevében és kérem írása törlését az oldalról, valamint rövid helyreigazítást.

tisztelettel: Varga Zoltán”

Megtörtént!

Címkék:

Még mindig miskolci mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy hallom, itt is nyert Kulcsár Kinga, Zádor Csaba, mint Debrecenben, Nyíregyházán, Hajdúszoboszlón (Tabán Trafik Zrt) Több orvos, egyetemi tanár is  nyert. Pl. dr. Birinyi Ildikó (jól menő fogorvos  – négy koncesszió), vele együtt nyerni tudott az édesanyja (szintén négy). Dr Csiba Gábor kórházigazgató lánya Miskolcon egyet, Sajószentpéteren kettőt, felesége hármat nyert. Na ezért jó a nagy család!

Miskolci mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Miskolcon – úgy tudom – Aswad Dina 4 trafikot szerzett. Ő Takács László önkormányzati képviselő felesége. dr. Aswadné Gazdik Irén, Takács László anyósa szintén 4 trafikkal lett gazdikabb 🙂  Takács Gergő, aki civilben Takács László testvére ugyancsak négyet kapott.

Takács család 12 db trafik. Ügyes. Cigit árul az orvos, a lánya, a felesége. A fideszes képviselő anyósa, felesége, haverjai.

Miskolci barátaim már jól össze is szedték, amit a városi mutyiról tudni érdemes. Íme, csemegézzetek:
http://www.eszakhirnok.com/miskolc/28261-tarolt-az-aswad-csalad-oek-arulhatnak-majd-cigit-miskolcon.html

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!