Nádudvari mutyi

2013 május 5. | Szerző:

Nádudvar érdekes település, már ami a trafiktulajdonosok elhelyezkedését illeti.  HU1806 számon tartjuk nyilván Bonczás Sándort, aki egyike az újdonsült nemzeti nyerteseknek. A háromszoros trafikos Petrovics Ferencné a HBM megyei Fidelitas alelnök, Petrovics Ferenc édesanyja. A Kossuth utcán laknak. Anya és fia majdnem szomszédok. Találja ki ki lakik közöttük? Úgy-úgy!
Bonczás Sándor úr a régi jó (Fidesz aktivista) közös szomszéd. Nem is olyan bonyolult képlet ez.

Nádudvari mutyi

2013 április 30. | Szerző:

Bár nem hiszek a véletlenekben, lehet, hogy ezúttal tényleg véletlenről van szó. Na mindegy, azért leírom, hátha hasznos: miközben Petrovics Ferencné Nádudvaron 2 koncessziót nyert, és Hajdúszoboszlón is egyet a Fidelitas nádudvari csoportjának elnökét, a Fidelitas Hajdú- Bihar Megyei Választmányának alelnökét Petrovics Ferencnek hívják. Na csak ezt akartam mondani. 🙂

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!