Pétervásárai mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Pétervására fideszes polgármestere, Eged István is szerepel a listán. Egyébként a környék egyik leggazdagabb vállalkozója évtizedek óta. Biztos szüksége van egy kis “apróra” Ő nyert amúgy a szomszédos faluban, Tarnaleleszen is.

Mende-monda – avagy a mendei mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Azt beszélik, Mendén is a 3 helyből kettőt a polgármester úr nyert, akinek CBA üzletei vannak. Talán érdemes lenne utánakérdezni. Talán.

Címkék: , , ,

Dorogi mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy értesültem, hogy Dorog város fideszes képviselője Merényi Tamás és édesapja Lipót is kapott trafikot. Lehetséges ez????

Címkék: , , ,

Mosonmagyaróvári mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Azt mesélik, hogy Mosonmagyaróváron a polgármester és alpolgármester titkárnője is nyert. Gabika. Nem lehet véletlen a névegyezés.

http://www.mosonmagyarovar.hu/polgarmesteri_hivatal/mosonmagyarovari_polgarmesteri_hivatal/varosvezetes.html

http://www.kormany.hu/download/4/fb/d0000/NyertesekListaja_kommunik%C3%A1ci%C3%B3_2013%2004%2022.pdf

Szirmabesenyői mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy hallottam, Szirmabesenyő településen a három elnyerhető trafikból kettőt Béres Mónika, egyet Remák István nyert el. Ők Sógorok. Béres Mónika édesapja és Remák István apósa ugyan az a személy. Ez pedig nem más mint: BÉRES LÁSZLÓ, aki az Abaúji Területfejlesztési  Önkormányzati szövetség elnöke. Biztosan nem véletlen, hogy ez a család Encsen, Miskolcon, Szirmabesenyőn több bolt koncesszióját nyerhette el. És ez csak annyi, amennyit a Facebookon könnyedén ki lehet deríteni…

Tápiósági mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy hallottam, Tápióságon egy,  Tápiószelén egy, Tápiószentmártonban pedig két trafikot működtethet Galbács Ferenc. Én valamikor tápiószelei lakos voltam, a mai napig sokat járok a településre, ezért érdekelt, hogy ki az a Galbács Ferenc. Az interneten rákerestem és az alábbi szöveget találtam: “Az ismert Tápiószentmártoni fogathajtó ifj Galbács Ferenc és Czerván Györgyi az elmúlt hétvégén házasságot kötöttek – ezúton gratulálunk az ifjú párnak és …”

Czerván György 2010-től agrárgazdaságért felelős államtitkár, aki tápiószentmártoni lakos volt, vagy még ma is az, ezt nem tudom. Lehet csak névazonosság is. Mindenesetre érdekes, hogy tápiószentmártoni lakos nyeri el tápiószeleiektől a működtetés lehetőségét. Azt biztosan tudom, hogy volt tápiószelei lakos pályázó is, aki nem nyert.

Címkék: , , ,

Tolna megyei mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy tudom, hogy Tolna megyében Decsen és Bátaszéken egy bizonyos Dr. Fajszi Lajos fog trafikot üzemeltetni. aki egy ismert üzletember és Bátaszék alpolgármestere. 2010-ben az év vállalkozója volt amihez megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét (erről egy cikk: http://www.teol.hu/tolna/kozelet/fajszi-lajos-aranykeresztet-kapott-a-koztarsasagi-elnoktol-347556 ). Mind emellett Dr. Fajszi Lajos Szekszárd Önkormányzat X. választókörzetének fideszes képviselője.

További érdekesség, hogy Fajszi Sándor trafikot üzemeltet majd Őcsényben, Szekszárdon és Várdombon. A két illető között nem ismerek semmilyen rokoni kapcsolatot, de mivel mindketten Tolna megyében üzemeltetnek majd, úgy gondolom, hogy valami kapcsolat csak van közöttük.

 

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!