Alcsúti-felcsúti mutyi

2013 május 21. | Szerző:

Érdekes. Jére Csaba és testvére Jére Attila 10 jogot szereztek az ország nagy városaiban, ez a listából is kiderül. A Jére testvérek alcsútdobozi illetőségűek, csakúgy, mint Mészáros Lőrinc Felcsút polgármestere. Az a Mészáros Lőrinc aki Orbán Viktor Jó barátja, a Puskás Akadémia elnöke, aki elhíresülten sok földet is szerzett a földbérleti pályázatokon. A Jére testvérek szoros baráti és üzleti kapcsolatot tartanak fent Mészáros Lőrinccel és testvérével Mészáros Jánossal.Korábban már 25 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaptak Újbarok határában épült telephelyük kialakításához. Mészárosék is kb. 40 jogot szereztek a nyugati régióban.

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!