Elszólta magát a jászapáti polgi

2013 május 27. | Szerző:

Eddig sem hittük, hogy mindez csak véletlen. Most már tudhatjuk, hogy nem az. Íme.

Debreceni mutyi (folyt.)

2013 május 15. | Szerző:

Itt egy friss debreceni cikk több szálról. Ebből egyebek mellett kiderül, hogy a debreceni nyertesk közt szerepel például Simon Imréné, az alsójózsai Kerekerdő Óvoda vezetője, valamint a lánya, Bednár (született Simon) Noémi is. A családfő Simon Imre, a józsai részönkormányzat nem képviselő taja, aki saját elmondása szerint az építőiparban igyekszik kamatoztatni tudását (erre mondták a helyi rossz nyelvek, hogy ő „építette” Somogyi Béla alpolgármester házát). Az óvodavezető és a leány 1-1 elárusítóhelyet nyert a mutyipályázaton.

Hm….

Címkék: , ,

Budapesti mutyi

2013 május 14. | Szerző:

Úgy tudom, Varga Krisztina (20 éves,a Testnevelési Egyetem hallgatója) 4 trafik névleges tulajdonosa lett. Három a második kerületben, egy pedig a nyolcadikban.
dr.Rétháti Istvánné (70. évében lévő nyugdíjas pedagógus) pedig 5 koncessziót nyert 20 évre. Eléggé optimista megközelítés egy hetven évesnek húsz évre előre gondolkodni. A trafikok a 21. kerületben lesznek.
Mindkét “pályázó” Vu Quy Dong strómanja. Állítólag.

Farmosi, demecseri mutyi folyt.

2013 május 8. | Szerző:

Korábban már kikerült a Farmos – Demecser páros, egy kedves olvasóm folytatta a listát. Ugye egy faluban nem lehet 2/3 arány felett az egy pályázó kezében lévő trafikok száma, de megoldást kínálhat a családon belüli osztozkodás.

Íme:

HU1723 Mezőkeresztes Oczella György
HU1723 Mezőkeresztes Oczella Györgyné

HU1983 Nyírbogát Kóródi Sándor (http://www.nyirbogat.hu/polghiv/kozerdeku/vezet/vezet.pdf)
HU1983 Nyírbogát Kóródi Sándorné
HU1998 Nyírlugos Kóródi Sándor
HU1998 Nyírlugos Kóródi Sándorné

HU2176 Pétfürdő Polyákné Végh Márta
HU2176 Pétfürdő Végh Attila
HU2176 Pétfürdő Végh Attila

HU2538 Szalkszentmárton Szilágyi József Zsolt
HU2538 Szalkszentmárton Szilágyi József Zsoltné

Hát így.

Csongrádi mutyi 2.

2013 május 8. | Szerző:

Íme néhány Csongrád megyi nyertes, a teljesség igénye nélkül (de némi magyarázattal spékelve)

– Káréné Nagypál Andrea: Csongrád 1 a helyi önkormányzati képviselő lánya;
– Jéri Erika: Csongrád 1, Szentes 2, Tömörkény 1. Tömörkényi nagy földbirtokos lánya Hunor Coop hátszéllel;
– Mencser Éva: Csongrád 1, Maroslele 1, Szentes 1, A szentesi Hunor Coop gazdasági igazgatója;
– Mészáros Emese: Szentes 1,Nagymágocs 1, A SzeSzékkutntesi Hunor Coop vezérigazgatójának Mészáros Zoltánnak a lánya;
– Mészáros Mariann: Szentes 2, Székutas 1, Fábiánsebestyén 1, A szentesi Hunor Coop vezérigazgató lánya;
– Mészáros Gábor: Szentes 3, Derekegyháza 1, Harkakötöny 1, A szentesi Hunor Coop vezérigazgató testvére;
– Magyon Szilvia A szentesi Hunor Coop mini coopja;
– Kurucz Ferenc Csongrád 1, állítólag Pintér Sándor BM közeli jó barátja.

Nagykőrösi és ceglédi mutyi

2013 május 8. | Szerző:

Nagyi nevű levélíróm írja:

Palásti Viktor négyszer, akár havi kétmilliót is kereshet- A kormány.hu által közzétett nyertes listában szerepel Palásti Viktor neve, ő két trafikot is nyithat Nagykőrösön, de Cegléden szintén elnyert két dohánybolt üzemeltetési jogot. Palásti Viktor a helyi önkormányzat külsős bizottsági tagja lett a közelmúltban fideszes javaslatra, de ő végzi a helyi önkormányzati újság hirdetésszervezői munkáit is. A fiatalember rendkívül agilis, szépen fényképez, képeiből nagykőrösi míves kiadványok születtek, jó barátja dr. Körtvélyesi Attila alpolgármesternek. Frissében hozott létre Palásti Viktor egy céget, melynek fő tevékenységi köre pontosan a dohányáru kiskereskedelem. Nagyon biztos lehetett a nyerésben, hiszen még a pályázat eredményhirdetése előtt megalakította 150.000 forintos tőkével a főtevékenységként „ trafikoló „ vállalkozást, az Alföld Design Betéti Társaságot, melyet már a facebook-on is hirdet . A fiatalember a beltag és a hivatalos képviselő a cégben. Még szinte meg sem száradt a tinta a cégbírósági bejegyzésen, mert 2013. március 27. a bejegyzési végzés pontos dátuma. (Egyes információk szerint egy ilyen trafik havonta 4-500 ezer forintos tiszta bevételt hozhat, a koncessziós szerződést 20 évre kötik, a négy dohánybolt üzleti értéke 100 millió forint körül van, tehát havonta 2 milliós nyereséget hozhatnak az üzletek, ha ügyesen csinálja azt Palásti Viktor. ( Cégadatok forrása: nyilvános cégbírósági adatbázis ) Már pedig ügyesen csinálták eddig, miért ne lennének sikeresek a későbbiek során is? Körtvélyesivel sokoldalúságukkal, fiatalos lendületükkel még sokra vihetik. Gratulálunk a nyertesnek!

Trafikos Pista

2013 május 3. | Szerző:

Immár az Fb is mutyizik. Olyannyira, hogy el is indult a Trafikos Pista. Nézzétek, osszátok azt is!

Tokaji mutyi

2013 május 2. | Szerző:

Azt mesélik a bennfentesek, hogy Tokajban Vámosi Máté László lett az egyik boldog trafikos. Ő a székesfehérvári Vörösmarty Színház táncosa, így biztos nagyon ért hozzá, illetve nem fogja bánni az ingázást Tokaj és Székesfehérvár között. Az érdekes még a történetben, hogy az unokatestvére dr. Szemán Ákosnak, aki a Fidelitas Országos Választmányának az alelnöke, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Választmány elnöke.

Hogy mik vannak?

Győri mutyi 2.

2013 május 2. | Szerző:

Állítólag az Audi ETO szélsője, Orbán Adrienn is 5 trafikot nyithat.Vajon mikor fog cigit árulni, az edzések előtt vagy után? Ráadásul sportoló, tán nem kéne a cigit reklámoznia.

Címkék: , , ,

Balatonlellei mutyi

2013 május 2. | Szerző:

Van az a dal, hogy Ez történt Lellén. Hát az történt, hogy a városban háromból két jogot Nagy Lászlóé nyert, aki önkormányzati képviselő Fidesz-KDNP színekben, de neki még lesz Siófokon és Lengyeltótiban is trafikja. Összesen 4 trafik , pedig soha életében nem foglalkozott ilyen tevékenységgel.

Balatonlellén a harmadik jog Mihálynéjé. Neki a férje Mihály Gyula rokoni kapcsolatban van az országgyűlési képviselőnkkel, Móring Józseffel, természetesen nem egy trafik lesz, mert a balatonlellei mellett még Fonyódon is lesz egy.
http://www.balatonlellei-hirhatar.hu/kepviseloink

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!