Az Egediek esete a Tabán Trafikkal

2013 május 8. | Szerző:

Lehet, hogy csak a harasztról és az ő zörgéséről van szó, de hát – mint tudjuk – nem zörög, ha nem fújják.

Egedi Istvánnak hívják a Tabán Trafik marketing igazgatóját. És íme néhány nyertes.

HU2579 Szeged Egedi István Tamás
HU2579 Szeged Egedi István Tamás
HU2579 Szeged Egediné Balogh Emese
HU2579 Szeged Egediné Balogh Emese
HU2579 Szeged Egediné Balogh Emese
HU2579 Szeged Egediné Balogh Emese
HU2668 Szolnok Egedi Bálint
HU2668 Szolnok Egedi Bálint
HU2668 Szolnok Egedi Bálint
HU3031 Vecsés Egedi Gábor Ágoston
HU3031 Vecsés Egedi Gábor Ágoston
HU0013 Abony Egedi Bálint
HU0028 Ágfalva Egediné Sefcsik Ágota
HU0410 Budapest 18. ker. Egedi Gábor Ágoston
HU0410 Budapest 18. ker. Egedi Gábor Ágoston
HU0415 Budapest 23. ker. Egedi Gábor Ágoston
HU0559 Dabas Egediné Sefcsik Ágota
HU1774 Monor Egediné Sefcsik Ágota
HU1774 Monor Egediné Sefcsik Ágota

Hm…

 

 

Szegedi mutyi 2.

2013 május 5. | Szerző:

Úgy hírlik, a helyi Szeplaszt Zrt. tulajdonosai és alkalmazottai Szegeden és környékén kb. 100 pályázatot nyertek. És hogy egyikük sem akar vele foglalkozni, csak pénzt keresni. Hívogatják a jelenleg is dohányterméket árusító üzleteket, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy ők csak a nevük alatt futó koncessziót adják, de nem foglalkoznak vele. Havi – állítólag – 400 ezer forintot szeretnének kapni mindezért. Egyikük sem ért hozzá, mivel sosem foglalkoztak ilyesmivel.

Én ezt persze nem hiszem el.

Címkék: ,

Szegedi mutyi frissítve

2013 április 30. | Szerző:

Azt hallom, az a Cseri László nyerte el több trafik üzemeltetést is, aki korábban a Fidesz-iroda vezetője volt, titkára a helyi Fidesz-elnöknek (Gyimesi László), jelenleg az önkormányzati tulajdonú IKV Zrt. alkalmazottja, valamint férje annak a Gyüre Izabellának, aki korábban Becsey Zsolt titkárnője volt. Semmi köze a dohányárusításhoz, sőt, semmiféle kereskedelmi tapasztalata nincs, soha, még csak pénztárosként sem dolgozott a kereskedelemben. Természetesen trafikja sincs… Na de majd most! 🙂

Bréking! Most jött a hír, hogy egy bizonyos Lipták Alexandra is a nyertesek között van. Azt híresztelik róla ellenségei, hogy milliomos családból származik, sosem voltak megélhetési problémái, mozgásában sem korlátozott. A cigarettához és a dohánybolthoz annyi köze van, mint hajdúnak a harangöntéshez, azaz semmi. Viszont Veszelovszki Lászlóhoz (Continental igazgatósági tag) annál több. Szombat óta Veszelovszki Lászlóné Lipták Alexandrának hívják a hölgyet. Ha jól hallottam, 5 pályázatot nyert, de ezt nem tudom megerősíteni.
Egy másik nyertes Zombori Dávid, akiről azt beszélik, hogy Alexandra egyik legjobb barátja. Ha az érintettek nyilvánosan is cáfolják a barátságukat, akkor persze elnézést kell kérnem.

Címkék: , ,

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!