Tápiósági mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy hallottam, Tápióságon egy,  Tápiószelén egy, Tápiószentmártonban pedig két trafikot működtethet Galbács Ferenc. Én valamikor tápiószelei lakos voltam, a mai napig sokat járok a településre, ezért érdekelt, hogy ki az a Galbács Ferenc. Az interneten rákerestem és az alábbi szöveget találtam: “Az ismert Tápiószentmártoni fogathajtó ifj Galbács Ferenc és Czerván Györgyi az elmúlt hétvégén házasságot kötöttek – ezúton gratulálunk az ifjú párnak és …”

Czerván György 2010-től agrárgazdaságért felelős államtitkár, aki tápiószentmártoni lakos volt, vagy még ma is az, ezt nem tudom. Lehet csak névazonosság is. Mindenesetre érdekes, hogy tápiószentmártoni lakos nyeri el tápiószeleiektől a működtetés lehetőségét. Azt biztosan tudom, hogy volt tápiószelei lakos pályázó is, aki nem nyert.

Címkék: , , ,

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!