Tolna megyei mutyi

2013 április 24. | Szerző:

Úgy tudom, hogy Tolna megyében Decsen és Bátaszéken egy bizonyos Dr. Fajszi Lajos fog trafikot üzemeltetni. aki egy ismert üzletember és Bátaszék alpolgármestere. 2010-ben az év vállalkozója volt amihez megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét (erről egy cikk: http://www.teol.hu/tolna/kozelet/fajszi-lajos-aranykeresztet-kapott-a-koztarsasagi-elnoktol-347556 ). Mind emellett Dr. Fajszi Lajos Szekszárd Önkormányzat X. választókörzetének fideszes képviselője.

További érdekesség, hogy Fajszi Sándor trafikot üzemeltet majd Őcsényben, Szekszárdon és Várdombon. A két illető között nem ismerek semmilyen rokoni kapcsolatot, de mivel mindketten Tolna megyében üzemeltetnek majd, úgy gondolom, hogy valami kapcsolat csak van közöttük.

 

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!