Nem cégénydányádi mutyi

2013 május 5. | Szerző:

Most látom csak, hogy Kelemen Róbert Cégénydányád polgármestere (Fidesz-KDNP) Mátészalkán 1, Vásárosnaményban 1, Fehérgyarmaton pedig 2 trafikot is nyithat. Felesége a város aljegyzője.

Ez ám a tiszta véletlen. Miért nem pályázta meg a cégénydányádi falusi trafikot? Ki érti ezt?

Vásárosnaményi mutyi

2013 április 25. | Szerző:

Azt mondják, akik jártasak a városban, hogy itt is egy fideszes nagykutya, élelmiszer nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozó (aki a kormánytól tetemes pályázati pénzhez jutott már korábban is, mellesleg Czomba Sándor jó barátja) mindkét gyermekének sikerült nyernie. Még jó, hogy nem tudunk neveket…

Miről szól a Trafikmutyi blog?

Nagyon úgy fest, hogy szeretve tisztelt pártunk és kormányunk újabb hűbérbirtokokat osztogat – ezúttal a nemzeti dohányboltok formájában. A törvény szerint húsz évre kapnak koncessziót a szerencsés nyertesek, és náluk, csakis náluk lehet a jövőben cigihez, szivarhoz, dohányhoz jutni.

És hogy, hogy nem az új trafikosok többsége (tényleg, ezt még össze kéne számolni) a kormányzópárthoz köthető. Polgármesterek, azok gyerekei, anyósaik, apósaik, helyi notabilitások, ismert emberek, úgynevezett celebek.

A net tele van ellenőrizhető pletykákkal, infókkal. Hogy itt ki kapott trafik engedélyt, ott ki kapott trafik engedélyt. Rengeteg a sértődött vesztes ám még több az igazán érdekes nyertes. Senkit nem akarnék én megbántani, de örömmel venném, ha minél többen küldenétek ilyen “helyi érdekességeket”.

Addig is olvassátok, ami eddig megvan. És mivel dohányról van szó, köpni is ér!

Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!